Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ÁSZF 3. számú melléklet - Szolgáltatási Szabályzat

WEBSHOP

Átalános Szerződési Feltételek

3. számú melléklet

Szolgáltatási Szabályzat

1. cím
A szolgáltatás igénybevételének műszaki feltételei, időbeli korlátai

1. A szolgáltatás igénybevételének tárgyi feltétele, hogy az Ügyfél rendelkezzen internet-hozzáféréssel. Az egyéb szükséges hardver- és szoftverleírások a Technikai feltételek menüpontban találhatóak.

2. A szolgáltatás igénybevételét üzemszünet korlátozhatja. A tervezett üzemszünetet akkor tart a Szolgáltató, amikor a rendszer karbantartását, javítását, bővítését vagy más ehhez hasonló tevékenységet végez. A tervezett üzemszünet időtartam alkalmanként nem haladhatja meg a 72 órát.

4. A tervezett üzemszünet idejéről a Szolgáltató legalább 15 naptári nappal előre, honlapján és e-mailben értesíti az Ügyfelet.


5. A folyamatos üzemeltetés kivételes esetekben a Szolgáltató előzetes tudta és szándéka ellenére is megszakadhat. Ilyenkor a Szolgáltató köteles mindent megtenni a szolgáltatás mielőbbi biztosítása érdekében.

6. A Szolgáltató kizárólag a neki felróható magatartásából, illetőleg a szándékosan, vagy súlyos gondatlansággal, és bűncselekmény elkövetésével okozott károkért felel.

2. cím
A rendelkezésre állás

1. A Szolgáltató biztosítja az Ügyfél részére a szolgáltatás évi 98%-os rendelkezésre állását. A rendelkezésre állás csak teljes naptári hónapra vonatkozik, töredékhónapra nem.

2. A rendelkezésre állás számításánál nem kell figyelembe venni azokat az időszakokat, amikor a szolgáltatás kiesése:

2.1. az Ügyfél érdekkörében keletkező ok miatt,

2.2. vis major miatt,

2.3. a Szolgáltató érdekkörén kívül eső egyéb ok miatt (különösen: időjárási viszonyok, baleset, tűzeset, súlyos energiaellátási zavar, rongálás, lopás),

2.4. az előre bejelentett karbantartás miatt történt.